Kostimi.hr na facebooku
Uvjeti prodaje

Korištenje

Na web stranicama www.kostimi.hr smještena je Internet trgovina društva:
ITA d.o.o.
Glošćica 1, 10000 Zagreb
OIB: 42218900007
Korištenjem Internet trgovine obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila, navedena u tekstu niže. Web shop Kostimi.hr posluje isključivo kao internet trgovina te ne postoji fizički prodajno mjesto za kupovinu artikala.

Naručivanje robe

ITA d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko ITA d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe e-mailom ili telefonski po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti ITA d.o.o na sljedeći način:


Općom uplatnicom (Internet bankarstvo/pošta/banka). Po ponudi - nakon narudžbe, na mail će Vam stići ponuda. Ukupni iznos sa ponude uplatite preko internet bankarstva ili u pošti/banci/Fini na naš žiro račun.
Obavezno kod plaćanja naznačiti broj ponude u pozivu na broj. Roba se šalje kada je uplata vidljiva na našem žiro računu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Cijene ne uključuju dostavu te se troškovi dostave zaračunavaju dodatno ovisno o naručenoj pošiljci.

Pouzećem- Iznos računa podmirujete u gotovini prilikom preuzimanja paketa. Za Kod plaćanja pouzećem (gotovinom) Hrvatska pošta dodatno naplaćuje naknadu u visini 1,83% od otkupnog iznosa.

PREPORUKA:

Pri plaćanja po predračunu (općom uplatnicom, e-bankingom ili virmanom) izbjegavaju se troškovi otkupnine i na strani pošiljatelja i na strani primatelja i vaš ukupni trošak je niži za minimalno 15,00 kn. Molimo kontaktirajte nas ukoliko imate nedoumica u vezi poštarine.

Dostava robe

Sve narudžbe šaljemo preporučeno putem Hrvatske pošte. Sljedeće cijene odnose se na ponude uplaćene unaprijed. Za pouzeće se dodatno obračunava 7,2 kn + PDV.

Cijene dostave robe su sljedeće:


MASA
Cijena
Preporučena pošiljka
do 250 g 12,50 kn
iznad 250 g do 500g 15,20 kn
  Paket (uručenje na adresi)
do 2 kg 20,00 kn
2-5 kg 25,00 kn

Vrijeme dostave 3 radna dana od primitka uplate.
Na gore navedene cijene obračunava se PDV.

HP Express

Ukoliko želite hitno dostavu HP expressom cijenu poštarine izračunat će vam Pošta te istu plaćate direktno dostavljaču.
Za više informacija pogledajte službene stranice Hrvatske pošte ili nas kontaktirajte.


Povrat i reklamacija

Kupac ima pravo na povrat proizvoda ako naručenim proizvodom iz bilo kojeg razloga nije zadovoljan. Kontaktirajte nas u roku od 5 dana na e-mail radi dogovora oko povrata. Povrat možete ostvariti samo u slučaju da se proizvod vraća u stanju u kojem vam je bio dostavljen (originalnom pakiranju, nekorišten). Povrat poštarine nije moguć.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

ITA d.o.o obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene

ITA d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje kostimi.hr stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas da nam se obratite sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavaonice.

Registracija

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste odmah ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Kostimi.hr web trgovine je zaštićen i ITA d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Dostupnost www.kostimi.hr web trgovine

Iako Vam ITA d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ne možemo grarantirati da će usluge na kostimi.hr biti kontinuirano dostupne, zbog grešaka, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Oglašavanje

Dio Kostimi.hr stranica predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. ITA d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.